Advertentiecampagne aanvragen
U kunt bij ons op een zeer eenvoudige wijze uw campagne aanvragen en activeren. Op de tarieven pagina vindt u de door NederAds gebruikte tabel voor het het draaien van "run-off-network" en "targeted" campagnes. Bekijk de verschillen goed zodat u duidelijk heeft welke campagne bij u past.Gebruik onderstaand formulier om een campagne bij NederAds te starten. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de campagne starten op de met u afgesproken ingangsdatum.

Type campagne:
Type banner:
Contactpersoon:Dhr.Mevr.
Volledige naam:
Functie:
Bedrijfsnaam:
Postadres:
Postcode / plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Website URL:
Opmerkingen:
NederAds biedt u, indien u deze al heeft, direct de mogelijkheid uw advertentie mee te zenden bij deze aanmelding. U kunt met dit formulier een JPG, (animated) GIF, FLA (flash source, geen SWF!) of ZIP-bestand sturen van max. 500 kb. We kunnen de advertentie dan direct al in ons systeem opnemen. U kunt de advertentie uiteraard op een later tijdstip ook nog altijd e-mailen!
Advertentie:
  • Genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW.
  • Een campagne loopt tot het aantal impressies behaald is.
  • U verklaart zich akkoord met de door NederAds gestelde voorwaarden.
  • Wij zullen na het ontvangen van uw campagne aanvraag altijd nog contact met u opnemen alvorens het activeren ervan. Tevens wordt een campagne pas geactiveerd als de betaling is ontvangen. Onvolledig ingevulde aanvragen kunnen om administratieve redenen NIET in behandeling worden genomen.


    [Algemeen]  [Mogelijkheden]  [Tarieven]  [Portfolio]  [Banner design]  [Contact]
    Copyright © NederAds 2002-2005 - Alle rechten voorbehouden - NederAds is een onderdeel van Online4You